Nathalie Evenepoel Fotografie

Master in Dog Photography

Mijn naam is Nathalie Evenepoel, HuMom van 2 Basenji’s Wanyika Lina en Lucky Lucid of Burudika.  
Beiden zijn mijn oefenmodelletjes waarmee ik heel veel geduld moet hebben, daar ze nu niet de meest gehoorzame honden zijn.
So ‘patience’ is my middle name.

Als kind was ik al bezig met fotografie.  Mijn pa was eigenlijk mijn voorbeeld en al vlug had ik een eigen fototoestelletje en mijn eerste hondje Whisky was mijn geliefde onderwerp.  In de middelbare school kregen we de kans van onze leraar geschiedenis om de woensdagnamiddag lessen te krijgen in fotografie.  Dit was nog het analoge tijdperk en ik vond dit echt gaaf om te doen.  Wanneer de nieuwe fototoestellen op de markt kwamen, viel de fotografie volledig stil. Ik vond het maar niks door het onbekende.  Maar met de komst van mijn eerste Basenji Wanyika Lina, zat ik haar soms aan te kijken en bedacht hoe ik haar en haar karaktereigenschappen zou kunnen op foto tonen.  Daardoor dan toch terug de stap gezet in de fotografie en mijn eerste digitale fototoestel gekocht.  
Daar ik meer wou leren over hondenfotografie, heb ik verschillende workshops gevolgd bij enkele grote namen in de hondenfotografie en in 2021 behaalde ik het certificaat Masters in Dog Photography door Claudio Picolli.  

Gepassioneerd door honden

13 + 9 =